2021 Boyunca En Fazla Beğeni Alan Sosyal Medya Paylaşımlarımız

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

22.02.2022 05:45:12 tarihinde yayınlandı.

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

Bugün de şöyle küçük bir 2021 yılı gezisine çıkalım dedik. Yeni yıla girmeden, tarih yazarken yılı karıştırmaya başlamadan önce sizlerle Instagram ve Twitter hesaplarımızda 2021 yılında en çok beğenilen paylaşımlarımıza dönmeye karar verdik. Gelin, duyabileceğiniz en ilginç haberleri, çarpıcı verileri, ufak tefek esprileri ve çok daha fazlasını paylaştığımız Instagram ve Twitter hesaplarımızda en beğendiğiniz gönderilere dönelim ve 2021 yılını kısaca hatırlayalım.

()

()

Bundan 30 hafta önce yaptığımız bu paylaşımda 202 Dünya Mutluluk Raporu’nun sonuçlarına yer vermiştik. Bu sonuçlar, Türkiye’nin dünya sıralamasında 78. olduğunu gösteriyordu.

İLGİLİ HABER Dünyanın En Mutlu Ülkeleri Açıklandı: Türkiye Kaçıncı Sırada?

()

 2021 yılına damgasını vuran, uzunca bir süre Türkiye gündeminden düşmeyen Sedat Peker, IMDb’ye de düşmüştü. Bilinmeyen kişiler, Sedat Peker’in yayımladığı videolar için IMDb’de ‘mini dizi’ sayfası oluşturmuştu.

İLGİLİ HABER Sedat Peker’in Türkiye Gündemini Sallayan Videoları, IMDb’ye ‘Mini Dizi’ Olarak Eklendi

()

Yaklaşık 18 hafta önce Lübnanlı bir şahıs, kendisine yakıt vermeyen bir benzin istasyonuna füze atmıştı…

()


Kaynak webtekno.com

 

Terra (LUNA) Ağını Kurtarmak İçin Yeni Çözüm Önerisi Paylaşıldı (UST Tutanlara Bir Bardak Soğuk Su)

Kripto para dünyası geçtiğimiz günlerde tüm yatırımcılara şok yaşatan ve korkutan bir olaya ev sahipliği yapmıştı. En popüler blok zincir projelerinden birisi olan Terra ağında bulunan ve 1 dolara endeksli olan UST çöktü, bu stabil coini sabit tutmak için kullanılan blok zincirinin kendi kripto para birimi Terra (LUNA) da bir günde neredeyse tamamen değer kaybetti.

Sadece NFT Satarak 1 Milyon Dolar Kazanan Tasarımcı, Metaversete Arsa Alıp Galeri Açtı

Dijital varlığın benzersiz ve tek olduğunu doğrulayan NFT, dijital sanat eserleriyle birlikte muhteşem bir yükselişe geçti. Akla gelmeyecek derecede saçma seviyeden eşsiz dijital sanatlara her türlü eser, belli bir miktar Ethereum karşılığında alıcılarını buluyor. Bugünse NFT dünyasında nispeten uzun bir süredir bulunan bir sanatçının yeni hamlesiyle karşınızdayız.

iPhone 14 Pro, Şimdiye Kadarki ‘En Yuvarlak iPhone’ Olacak! (Sevilen Renk Seçeneği de Geri Dönüyor)

Apple’ın yeni nesil iPhone’larını tanıtması için önümüzde hala uzun bir müddet bulunuyor; ancak bu durum, her yıl lansmanı merakla beklenen telefona dair yeni bilgiler almamızın önünde bir engel oluşturmuyor. Bundan bir süre öncesinde elimize iPhone’un nihayet çentikten vazgeçtiğini gösteren görüntüler geçmiş; dün ise iPhone 14’ün standart ve Pro modelleri arasında büyük bir kamera donanımı farkı olacağını sizlere aktarmıştık. 

LinkedIn, Profesyonel Bir Sosyal İş Ağıyken Nasıl Oldu da Özlü Sözlerin, Dramatik Hayat Hikayelerinin Paylaşıldığı Facebookvari Bir Platforma Dönüştü?

LinkedIn denince akla en basit şekilde, iş arayanlar ve iş verenler gelir. Çünkü bu platformda yeni mezun veya işinden ayrılmış olup yeni bir iş arayan kişilerin, alanlarında uzman insanlara ulaşmaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Keza aynı şekilde, şirket sahiplerinin ve uzmanların, işe başlayacak bireylere çeşitli tavsiyeler verdiklerini de görmek mümkün. Aslında buraya kadar her şey tamam.