2022 iPad Pro, Daha Fazla Aksesuara Bağlanabileceği Bir Tasarım Değişimine Gidebilir

Her yılın sonunda teknoloji firmaları yeni ürünlerini piyasaya sürüyor, bu durum artık sektörde standartlaşmış bir uygulama halini aldı. Hatta bu firmalar yeni ürünlerini aylar öncesinden de duyuruyor ve resmi tanıtım etkinlikleriyle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar.

10.08.2022 14:00:28 tarihinde yayınlandı.

Her yılın sonunda teknoloji firmaları yeni ürünlerini piyasaya sürüyor, bu durum artık sektörde standartlaşmış bir uygulama halini aldı. Hatta bu firmalar yeni ürünlerini aylar öncesinden de duyuruyor ve resmi tanıtım etkinlikleriyle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar.

Yine de bu durum söylentilerin önüne geçmek için yeterli olmuyor. Hemen her gün kulislerde yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bu seferki iddia ise oldukça ilginç: Yeni iPad Pro, daha fazla ekipmana bağlanabilmeyi sağlamak üzere ufak bir tasarım değişikliğine gidecek.

Şu anda piyasada olan iPad Pro'ların arkasında yer alan ve üç pinli giriş, Magic Keyboard gibi aksesuarların tabletle birlikte kullanılabilmesini sağlıyor. Söylentilere göre bu yılın iPad Pro modelleri, MagSafe gibi aksesuarlara sunacağı destekle birlikte daha geniş bir çeşitlilik sunacak. 

Öte yandan Macotakara adlı firmanın iddiasına göre yeni gelecek iPad Pro tasarımı benzer bir genel tasarıma ve şasiye sahip olacak. Yine de Apple tamamen aynı gözüken bir tablet sunmayacak, cihazın alt ve üst kısmına 4 pinli bağlantılar yerleştirilecek.

İLGİLİ HABER Appledan Sonra Samsung da Kendin Tamir Et Dönemini Başlattı: Peki Fiyatlar Nasıl Olacak?

Şu anda dört pinli bağlantının ne amaçla kullanılacağı kesin olmasa da, iddialar Thunderbolt/USB-C portu için bu pinlerin bulunacağı yönünde. Ayrıca iPadOS 16 ile birlikte cihaz üreticileri de iPad Pro için donanım geliştirebilecek. Bu donanımlar da bu girişlerden bağlanabilir. Şu anda iPad Pro'lar 3 pinli, Mac ise 5 pinli bağlantı kullanıyor. Yeni dönemde Apple yeni bir bağlantı modeli sunacak olabilir mi?


Kaynak webtekno.com

 

LoLün Yeni Hiçlik Şampiyonu BelVeth ile Dengeler Değişiyor: İşte Hiçlik Evreni Hakkında Bildiklerimiz ve Evrenin Tüm Şampiyonları

Hiçlik konusunda aslında hem çok bilgiye sahibiz hem de hiç bilgiye sahip değiliz. Durum şöyle; genel olarak amaçlarını ve yapmak istediği şeyleri biliyoruz fakat bunun dışında içeride neler döndüğü hakkında net bir şey söylemek pek mümkün değil. Hiçlik hakkında bilinen bütün detaylar Hiçlik ile bir şekilde etkileşime geçen karakterler veya Hiçlik bölgesinden doğan karakterler ile alakalı. Fakat yakın zamanda gelecek olan Bel’Veth, Hiçlik konusunda birçok şeyi açığa kavuşturacak ve Runeterra evrenine yeni bir tehlike getirecekmiş gibi görünüyor.

Gmaile Yapay Zekâya E-posta Yazdırma Özelliği Geldi: Peki Nasıl Kullanılacak?

ABD merkezli teknoloji devi Google, kısa bir süre önce düzenlediği "Google I/O 2023" etkinliklerinde yapay zekâ odaklı onlarca özellik tanıttı. Bu özelliklerden bir tanesi de popüler e-posta hizmeti Gmail için geliştirilmişti. Kullanıcılar, Gmail üzerinden otomatik e-postalar oluşturabileceklerdi. İşte şimdi, bu yeni özellik ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. "Yazmama Yardım Et" isimli özellik, iOS ve Android'de dağıtılmaya başladı.