Apple Watch 8’de Ateş Ölçer Olacağı İddia Edildi: Evet, Sene 2022

Apple’ın giyilebilir teknoloji başlığında en popüler ürünü olan Apple Watch’ın son serisi Series 8 hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı. Daha önce sizlere Apple Watch Series 8’in tasarımının ve fiyatının ortaya çıkmasından bahsetmiştik.

5.07.2022 14:00:26 tarihinde yayınlandı.

Apple’ın giyilebilir teknoloji başlığında en popüler ürünü olan Apple Watch’ın son serisi Series 8 hakkında yeni söylentiler ortaya çıktı. Daha önce sizlere Apple Watch Series 8’in tasarımının ve fiyatının ortaya çıkmasından bahsetmiştik.

Şimdi ortaya çıkan bir söylentiye göre, daha doğrusu daha önce Apple hakkında yaptığı tahminleri doğru çıkan Bloomberg yazarı Mark Gurman’a göre Apple Watch Series 8’te bir vücut ısısı ölçme sensörü bulunacak.

Gurman, Apple Watch Series 8'in vücut ısısı algılama özelliğine sahip olacağına inanıyor. Vücut ısısı özelliği, alın veya bilek termometresi gibi belirli bir okuma sağlamaz ancak ateşiniz olduğunu anlayabilir. Daha sonra Apple Watch, doktorunuzla konuşmanızı veya özel bir termometre kullanmanızı önerebilir.

Apple Watch Series 8'e bu yıl içinde gelecek olan vücut ısısı sensörü özelliği, vücudunuzda neler olduğu hakkında size bir fikir verebilecek ve tıbbi bilgi içermesi gerekmeyen kandaki oksijen oranı sensörüne benzeyecek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABER Appleden Heyecanlandıran Patent: Kameralı Apple Watch mu Geliyor?

Tabii ki Apple’ın yıllar önce teknolojik aletlere getirilmiş özellikleri ‘yepyeni, harika’ şeklinde sunmasına hepimiz alışkınız, bu da onlardan biri. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.


Kaynak webtekno.com

 

Microsoft Flight Simulator 2024 Duyuruldu: İsteyen Paraşütle Atlasın İsteyen Uçakla Yangın Söndürsün...

Tüm oyun dünyasının dikkat kesildiği Xbox Games Showcase, simülasyon sevenler için de büyük bir duyuruya yer verdi. Microsoft Flight Simulator 2024, tüm oyunseverleri heyecanlandıran bir sinematik fragman ile duyuruldu. Duyuruldu dediğimize bakmayın, Microsoft Flight Simulator 2024 ayrı bir oyun değil, mevcut oyuna gelen bir güncelleme olacak.

Gmail Tasarımı Yine Değişiyor: Adeta Mobil Uygulamaya Dönecek

ABD merkezli teknoloji devi Google, popüler e-posta hizmeti Gmail için oluşturduğu yeni arayüzünü kullanıcılara dağıtmaya başladı. Şimdiye kadar isteğe bağlı olarak sunulan arayüz, bundan sonraki süreçte varsayılan olarak kullanıcılara sunulacak. Peki Gmail'in yeni arayüzü, kullanıcılara neler vadediyor?

AMDnin Yeni Bir Bütçe Dostu Ekran Kartı Üzerinde Çalıştığı İddia Edildi: Ekran Kartı Savaşları Kızışıyor

Bilgisayarların şüphesiz ki en önemli parçalarından biri de ekran kartları. Teknoloji devi pek çok ekran kartı ve çip üreticisi ise yeni teknolojilerle resmen birbiriyle yarışıyor. ‘Ekran kartı’ deyince aklımıza gelen ilk markalardan olan AMD ve Intel arasında yıllardır süregelen rekabetin ardından ise geçtiğimiz günlerde AMD piyasada liderliğe oturdu. 

Ölen Sevdiklerinizle Buluşup Konuşabileceğiniz Sanal Bir Evren Oluşturuldu: Siz de Sonsuza Kadar Yaşayabileceksiniz

Teknolojik gelişmeler ışığında tüm dünyanın dijital ortamlara yöneldiğini bilinen bir gerçek. ‘Metaverse’ kavramının ortaya çıkmasıyla birlikte de bu durum daha da ileri taşındı ve insanların gelecekte gerçek dünyadan ziyade belli giyilebilir teknolojiler yardımıyla sanal dünyalarda zaman geçireceği belirtilmeye başlandı.