Zamunda Benzeri En İyi Torrent Siteleri - 2022

İnternet dünyasının en popüler imkanlarından birisi olan torrent, daha uzun yıllar kullanımda kalacak gibi görünüyor. Hızlı dosya paylaşımız için geliştirilen bu sistemin güvenlik sorunları da bulunuyor. Ancak listede yer alan en iyi torrent sitelerini dikkatlice kullanırsanız, güvenlik riskini en aza indirebilirsiniz

25.02.2022 01:00:31 tarihinde yayınlandı.

İnternet dünyasının en popüler imkanlarından birisi olan torrent, daha uzun yıllar kullanımda kalacak gibi görünüyor. Hızlı dosya paylaşımız için geliştirilen bu sistemin güvenlik sorunları da bulunuyor. Ancak listede yer alan en iyi torrent sitelerini dikkatlice kullanırsanız, güvenlik riskini en aza indirebilirsiniz

Bugün, Alexa sıralamalarına göre en iyi torrent sitelerini derliyoruz. Yıl boyunca güncellenecek listede, ilerleyen tarihlerde de dönemin en iyi torrent sitelerini görebilirsiniz. Ayrıca farklı kategorilerden en iyi torrent sitelerine göz atmak isterseniz, Torrentsites.com adresine de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Görebileceğiniz en geniş torrent arşivine sahip olan Zamunda.net, yılın belirli zamanlarında ücretsiz üyelik alımı yapıyor. Zamunda.Net torrentlerinin hemen hemen hepsi sağlıklı durumda. Ardanığınız her türden içeriğe ulaşmak mümkün. Zamunda'daki kategorizasyon sistemi ise sonuca ulaşmayı kolaylaştırıyor. Zamunda için buraya tıklayın.

Bir torrent arama motoru olan Torrents.me, diğer sitelerin listelediği arama sonuçlarına da tek bir ekrandan ulaşma şansı sunuyor. Bu aramalar, farklı kategoriler halinde karşınıza sonuç listesi olarak çıkıyor. Böylece aradığınız torrent dosyasına daha hızlı ulaşabiliyorsunuz. Torrents.io'ya ulaşmak için buraya tıklayın.

BitTorrent ekosisteminden faydalanan en yeni sitelerden olan Zooqle, kısa sürede oldukça tanınır hale geldi. Genel olarak filmlere ve dizilere odaklanan arşivlere sahip. Ayrıca arayüz konusunda, pek çok sitenin başaramadığı sadelik çizgisi var.

Hızlı yükselişiyle farklı kategorilerde de içeriklere erişim imkanı sunmaya başladı. Listeleme tarzı, rakiplerinden oldukça farklı ve yenilikçi görünüyor. Zooqle'ye ulaşmak için buraya tıklayın.

EZTV aslında oldukça tematik bir torrent sitesi. Ağırlıklı olarak TV dizileri ve programlarının yer aldığı bir arşive sahip. Oldukça temiz ve hafif bir tasarımına sahip olması, gelecek torrentlere ilişkin önceden bir geri sayım listesi sunması heyecan verici. Geçmişe yönelik torrentleri detaylı olarak aramak için takvim bile sunuyor. EZTV'ye ulaşmak için buraya tıklayın.


Kaynak webtekno.com

 

Elon Musk, 44 Milyar Dolara Satın Aldığı Twitterın Şu Anki Değerini Açıkladı (Yarısı Bile Etmiyor...)

Bir zamanlar dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın Tesla, SpaceX, Neuralink -bazen de Boring Company- ile sık sık gündem olmasına alışığız. Ancak ünlü iş insanı son bir yıldır daha çok önce satın almak sonra da almamak için kırk takla attığı Twitter ile gündemde. Görünen o ki Elon Musk, an itibarıyla Twitter'ı bir yıl önce satın almaya çalıştığı şirketten daha değersiz görüyor.

App Storeda Uygulamaların Fişini Bir Bir Çeken Appledan, Geliştiricileri Daha Çok Kızdıracak Açıklama: Zaten Kimse İndirmiyordu

Geçtiğimiz hafta sizlere Apple’ın güncelleme almayan ‘terk edilmiş’ uygulamaları App Store’dan kaldırmaya başladığını ve geliştiricilerin uygulamalarını güncellemek için 30 gün gibi bir süreleri olduğundan bahsetmiştik. Gerçekten de bu hafta uygulama sahipleri, uygulamalarının kaldırıldığına dair şikayetler oluşturmaya başladılar.

Apex Legends Mobil Bazı Ülkeler İçin Yayınlandı (Biz Hala Ön Kayıt)

Video oyun sektörünün köklü isimlerinden Electronic Arts (EA), 2019'da piyasaya sürdüğü hayatta kalma oyunu Apex Legends'ın mobil sürümünü Android ekosistemi için kullanıma sundu. Bir süredir beta sürüm kapsamında test edilen oyun, artık yalnızca bazı ülkelerdeki oyuncular tarafından sınırsız bir şekilde oynanabiliyor.