2021 Boyunca En Fazla Beğeni Alan Sosyal Medya Paylaşımlarımız

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

22.02.2022 05:45:12 tarihinde yayınlandı.

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

Bugün de şöyle küçük bir 2021 yılı gezisine çıkalım dedik. Yeni yıla girmeden, tarih yazarken yılı karıştırmaya başlamadan önce sizlerle Instagram ve Twitter hesaplarımızda 2021 yılında en çok beğenilen paylaşımlarımıza dönmeye karar verdik. Gelin, duyabileceğiniz en ilginç haberleri, çarpıcı verileri, ufak tefek esprileri ve çok daha fazlasını paylaştığımız Instagram ve Twitter hesaplarımızda en beğendiğiniz gönderilere dönelim ve 2021 yılını kısaca hatırlayalım.

()

()

Bundan 30 hafta önce yaptığımız bu paylaşımda 202 Dünya Mutluluk Raporu’nun sonuçlarına yer vermiştik. Bu sonuçlar, Türkiye’nin dünya sıralamasında 78. olduğunu gösteriyordu.

İLGİLİ HABER Dünyanın En Mutlu Ülkeleri Açıklandı: Türkiye Kaçıncı Sırada?

()

 2021 yılına damgasını vuran, uzunca bir süre Türkiye gündeminden düşmeyen Sedat Peker, IMDb’ye de düşmüştü. Bilinmeyen kişiler, Sedat Peker’in yayımladığı videolar için IMDb’de ‘mini dizi’ sayfası oluşturmuştu.

İLGİLİ HABER Sedat Peker’in Türkiye Gündemini Sallayan Videoları, IMDb’ye ‘Mini Dizi’ Olarak Eklendi

()

Yaklaşık 18 hafta önce Lübnanlı bir şahıs, kendisine yakıt vermeyen bir benzin istasyonuna füze atmıştı…

()


Kaynak webtekno.com

 

DMden Yürümeye Devam: Instagram, Varlığını Bile Unuttuğumuz Mesajlaşma Uygulaması Threadsin Fişini Çekiyor

Instagram, bundan birkaç yıl önce "Threads" isimli bir bağımsız mesajlaşma uygulamasını kullanıma sunmuştu. Bu uygulama, Instagram'ın DM bölümünün genişletilmiş bir versiyonuydu. Ancak söz konusu uygulama, istenilen popülariteye hiçbir zaman ulaşamadı. Hatta Instagram kullanıcılarının büyük bir bölümü, Threads isminden bile bihaberlerdi. Yaşanan son gelişme, Instagram'ın Threads ile ilgili şaşırtmayan kararını verdiğini gözler önüne seriyor.

Star Wars ve Marvel Evrenini Birleştiren Muhteşem Hikaye: Yazan ChatGPT, Görüntü Yönetmeni Midjourney, Yöneten Webtekno!

Bundan 5 yıl önce bir yapay zekadan bana bir hikaye yazmasını, başka bir yapay zekadan da bu hikaye için görseller hazırlamasını isteyeceğim aklıma dahi gelmezdi. O zamanlar yapay zeka dediğimiz şeyin adını duyuyor olsak da fazlasıyla uzak bir teknolojiydi. Bugün ise yapay zekanın neler yapabileceğini gerçek anlamda görmeye başladık.

Kızaklı Tasarımı ve Özel Üretim Modeliyle Akıllara Kazınan Nokia 8800’ın Şimdi Kulaklara Şaka Gibi Gelen Özellikleri

2000’li yılların başlarında üretilen ve farklı tasarımlarıyla, göze çarpıcı detaylarıyla ön plana çıkan telefonların çoğunda Nokia’nın imzası bulunuyor. Kızaklı klavyeler, özel multimedya tuşları ve daha birçok dönemin enteresan telefonları Nokia tarafından tanıtıldı. Bunlardan bir tanesi de, kızaklı tasarımıyla mutlaka aklımızın bir köşesine yer edinmiş Nokia 8800 modeli.