2022 iPad Pro, Daha Fazla Aksesuara Bağlanabileceği Bir Tasarım Değişimine Gidebilir

Her yılın sonunda teknoloji firmaları yeni ürünlerini piyasaya sürüyor, bu durum artık sektörde standartlaşmış bir uygulama halini aldı. Hatta bu firmalar yeni ürünlerini aylar öncesinden de duyuruyor ve resmi tanıtım etkinlikleriyle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar.

10.08.2022 14:00:28 tarihinde yayınlandı.

Her yılın sonunda teknoloji firmaları yeni ürünlerini piyasaya sürüyor, bu durum artık sektörde standartlaşmış bir uygulama halini aldı. Hatta bu firmalar yeni ürünlerini aylar öncesinden de duyuruyor ve resmi tanıtım etkinlikleriyle tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışıyorlar.

Yine de bu durum söylentilerin önüne geçmek için yeterli olmuyor. Hemen her gün kulislerde yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bu seferki iddia ise oldukça ilginç: Yeni iPad Pro, daha fazla ekipmana bağlanabilmeyi sağlamak üzere ufak bir tasarım değişikliğine gidecek.

Şu anda piyasada olan iPad Pro'ların arkasında yer alan ve üç pinli giriş, Magic Keyboard gibi aksesuarların tabletle birlikte kullanılabilmesini sağlıyor. Söylentilere göre bu yılın iPad Pro modelleri, MagSafe gibi aksesuarlara sunacağı destekle birlikte daha geniş bir çeşitlilik sunacak. 

Öte yandan Macotakara adlı firmanın iddiasına göre yeni gelecek iPad Pro tasarımı benzer bir genel tasarıma ve şasiye sahip olacak. Yine de Apple tamamen aynı gözüken bir tablet sunmayacak, cihazın alt ve üst kısmına 4 pinli bağlantılar yerleştirilecek.

İLGİLİ HABER Appledan Sonra Samsung da Kendin Tamir Et Dönemini Başlattı: Peki Fiyatlar Nasıl Olacak?

Şu anda dört pinli bağlantının ne amaçla kullanılacağı kesin olmasa da, iddialar Thunderbolt/USB-C portu için bu pinlerin bulunacağı yönünde. Ayrıca iPadOS 16 ile birlikte cihaz üreticileri de iPad Pro için donanım geliştirebilecek. Bu donanımlar da bu girişlerden bağlanabilir. Şu anda iPad Pro'lar 3 pinli, Mac ise 5 pinli bağlantı kullanıyor. Yeni dönemde Apple yeni bir bağlantı modeli sunacak olabilir mi?


Kaynak webtekno.com

 

WordPress, Herkesin Kolayca Kendi İnternet Sitesini Açabileceği Uygun Fiyatlı Yeni Paketini Duyurdu: .com Uzantısı da Hediye!

İlk kez internet sitesi oluşturandan profesyonel kullanıcılara ve şirketlere kadar herkesin başvurduğu platform olan WordPress, bugün özellikle ilk sitesini oluşturanlar ve çok da gelişmiş özelliklere ihtiyacı olmayanlar için altın değeri taşıyan yeni paketini duyurdu. Platformun uygun fiyatlı yeni paketi, ücretsiz ve Pro paketleri arasındaki eksiği kapatır nitelikteydi.

Merakla Beklenen Nothing Phoneun Ön Sipariş Detayları Ortaya Çıktı: En Çok Parayı Veren Alacak

OnePlus’un kurucu ortaklarından biri olan Carl Pei’nin 2020 yılında kurduğu Nothing şirketi, kısa süre içinde ilk akıllı telefonu Nothing Phone 1 ile piyasaya giriş yapacak. Geçtiğimiz günlerde ışıklı mışıklı oldukça ilginç tasarımı ve özellikleriyle ortaya çıkan ve 12 Temmuz’da piyasaya sürülmesi beklenen telefon daha satışa sunulmadan gündeme oturdu. Son ortaya çıkan bilgilere göre akıllı telefon farklı bir şekilde satışa sunulacak.

Öğrencilerin Dersten Sıkılıp Sıkılmadıklarını Tespit Edebilen Bir Yapay Zeka Geliştirildi (Arka Dörtlü, Kendi Aranda Konuşma)

Pandemi sebebiyle uzun bir süre kapalı kalan okullar, eğitimin uzaktan ilerlemesine sebebiyet verdi. Tüm dünyada Zoom başta olmak üzere çeşitli platformlar aracılığı ile sürdürülen eğitim-öğretim, şirketleri de bu alanda yoğunlaşmaya itti. Özellikle görüntülü görüşme platformlarının sayısı arttı, var olanlar kendini geliştirdi ve diğer şirketler onlarla iş birliği yaptı. Bu şirketlerden biri olan Intel ise öğrencilerin sıkılıp sıkılmadığını anlayabilen bir yapay zeka geliştirdi.

S Sport Plus Fiyatlarına Zam Geldi

Ülkemizdeki spor tutkunlarının canını sıkacak bir zam haberi ile karşınızdayız. Futbol, basketbol ve hatta Formula 1 yarışlarına kadar hemen her kategoride spor organizasyonunun yayın hakkına sahip olan S Sport, ücretli abonelik paketlerine zam yaptığını açıkladı. Mevcut abonelere gönderilen bir e-posta ile açıklanan zam kararı, bugün itibarıyla da devreye alındı.

Apple, iPhone 15 Modellerinde Köklü Bir Değişikliğe Gidebilir

Teknoloji sektörünün en büyük isimlerinden Apple, akıllı telefon piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Serinin satışa sunulan son modeli olan iPhone 13 yaklaşık dört ay önce ilk kez tanıtılmıştı. Tanıtıldığı tarihten bu yana da iPhone 13’ün çalkantılı dönemlerden geçtiğini söyleyebiliriz. Kara borsaya düşeceği konuşulan telefon aynı zamanda ‘ekran tamiri’ kısıtlamasıyla da gündeme gelmişti.