2021 Yılında Türkiyede En Çok Gelir Elde Eden Oyunlar Açıklandı: Listedeki Sürpriz İsme Çok Şaşıracaksınız

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

23.02.2022 06:15:19 tarihinde yayınlandı.

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

Oyunfor.com’un açıkladığı verilere göre bu yıl Türkiye’deki oyun satışları, 2020 senesine göre %17’lik bir büyüme ile rekor tazeledi. En çok ciro yapan oyunlar listesinin ilk sırasında, 2018 yılında mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan PUBG:Mobile yer aldı. 

Oyun sektörü, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar, listeyi zaten fethetmiş durumda ancak 2021 yılında en çok ciro yapan oyunlar listesinde sürpriz bir isim bulunmuyor da değil; Metin 2. 

Listede Metin2 dışında MMORPG dünyasından World of Warcraft da yer alıyor. Aynı zamanda oyun dünyasından sert eleştiriler alan Cyberpunk 2077 de beklentilerin altında kalmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde listeye girmiş durumda. Dilerseniz listeye daha yakından bakalım.


Kaynak webtekno.com

 

Bilgisayarınızın Yavaşlama Sebebi Belki de HDD veya SSD: CrystalDiskMark ile Disk Performansı Nasıl Test Edilir?

Kullanmakta olduğumuz disklerden yüksek bir performans almak isteriz. Yüksek performansı sunan ise bu disklerin okuma ve yazma hızlarıdır. Bilgisayarınızda dahili olarak bulunan HDD ve SSD performansı direkt olarak bilgisayar performansını etkilerken; harici belleklerin ve USB belleklerin okuma ve yazma performansı ise bu bellekleri kullandığınız durumlarda yaşanan zaman kaybını işaret eder. 

Trendyol Hesap Silme Nasıl Yapılır? Adım Adım Anlattık

Demet Mutlu tarafından 2010 yılında kurulan ve hizmete giren Trendyol, ülkemizdeki en popüler alışveriş sitelerinden bir tanesi. Giyim başta olmak üzere kullanıcılarına pek çok farklı kategoride ürün sunan Trendyol üzerinden alışveriş yapabilmek için bir kullanıcı hesabına sahip olmanız gerekiyor. Sahip olduğunuz hesap sayesinde çok daha güvenli ve avantajlı alışveriş yapabiliyorsunuz.

Appledan iPhone 14 Pronun Titreyen Kamera Sorunu Hakkında Açıklama (Sorun, Bir Süre Daha Devam Edecek)

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni akıllı telefonları olarak kısa bir süre önce tanıtılan iPhone 14, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir mesele ile gündeme gelmişti. Söz konusu hatada iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'in kamerası, Instagram ve Snapchat gibi üçüncü taraf uygulamalarda düzgün çalışmıyor, titreşime ve gürültüye neden oluyordu.