Bir Oyuna Onlarca Saat Harcamak İstemeyenlere: Tek Oturuşta Bitirebileceğiniz 15 Çerezlik Oyun

Video oyunları, çağımızın en büyük eğlence araçlarından birisi. Ancak pek çok oyunu bitirmek için ortalama 20 saatle 50 saat arası bir süre harcamanız gerekiyor. Maalesef iş, okul ve başka nedenlerden dolayı pek çok oyuncu, oyunlara bu kadar zaman ayıramıyor.

14.01.2023 08:00:37 tarihinde yayınlandı.

Video oyunları, çağımızın en büyük eğlence araçlarından birisi. Ancak pek çok oyunu bitirmek için ortalama 20 saatle 50 saat arası bir süre harcamanız gerekiyor. Maalesef iş, okul ve başka nedenlerden dolayı pek çok oyuncu, oyunlara bu kadar zaman ayıramıyor.

Yoğun olup da bir çırpıda oyun bitirmek isteyenleri de düşündük. Bu oyunların her birini 10 saatten kısa sürede bitirebilirsiniz.

Not: Aşağıdaki oyunların bitirme süreleri HowLongToBeat üzerindeki verilerden alınmıştır. Oyunu oynama şeklinize göre bu süreler değişiklik gösterebilir.

Kısa ama eğlenceli oyunlardan bahsedip listeye Portal’ı almamak olmaz. Bulmaca oyunlarını sevmeyenleri bile kendine bağlayan yapısı, ağzınızı açık bıraktıran fizik motoru ve sizi öldürmek isteyen yapay zekâ robotuyla Portal, bir oturuşta bitireceğiniz hatta daha sonra tekrar dönüp oynayacağınız oyunlardan birisi.

Serinin nispeten daha uzun süren oyunu olan Portal 2, hikayeyi kaldığı yerden devam ettiriyor ve Co-op seçeneğiyle oyunu hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla oynayabilmenizi mümkün kılıyor. Oyunu %100 bitirmek içinse 21,5 saat geçirmeniz gerekiyor çünkü bazı başarımları kazanmak fazlasıyla zor.

Çocukken 3 domuzcuk ve kırmızı başlıklı kız masallarının ana kötüsü olan “Büyük Kötü Kurt” Bigby’nin, masal kahramanlarıyla dolu Fabletown’daki cinayeti araştırmasını konu alan Telltale oyunu, hem hikayesi hem de karakterleriyle sizi hızlıca kendine bağlayacak. Ayrıca oyunun DC Comics’in “yetişkinlere yönelik” alt şirketi olan Vertigo Comics’in “Fables” isimli çizgi romanından uyarlandığını da dipnot olarak verelim.

2008 yılında EA ve DICE ortaklığında yayınlanan Mirror’s Edge, zenginlerin daha zengin olduğu, fakirlerinse neredeyse görünmez olduğu distopik bir gelecekte şirketlere karşı savaşan “koşuculardan” birisini canlandırdığımız bir oyun. Dönemine göre fazlasıyla akıcı parkur mekanikleriyle dikkat çeken oyun, 2016 yılında yeniden yapılmış ancak ilk oyunun gölgesinde kalmıştı.


Kaynak webtekno.com

 

OceanGate Kurucu Ortağı, Venüse 1.000 Kişi Göndermeyi Planladığını Açıkladı

Tek bir sefer dahi tamamlayamamasına rağmen tarihin en ünlü gemilerinden biri olan Titanik, geminin batığına turistik seferler düzenleyen OceanGate isimli şirket aracılığıyla battıktan 111 yıl sonra 5 kişiye daha mezar olmuştu. Henüz OceanGate'in kazasıyla ilgili tüm sorular yanıtlanamamışken dün, şirketin kurucu ortaklarından Guillermo Söhnlein'dan "E pes artık" dedirten yeni açıklamalar geldi.

İş Görüşmeleriniz Sürekli Sonuçsuz Kalıyorsa Nedeni Yapay Zeka Olabilir: İşte Bazılarımızı Teknoloji Düşmanına Dönüştürebilecek Araştırma Sonuçları

Yavaş yavaş hayatımızın her yerine entegre olmaya başlayan yapay zeka, iş dünyasını da etkiledi. Bugün ChatGPT gibi yapay zeka botları ile oluşturulan CV'lerin sayısı hiç de az değil. Ayrıca iş arayanlar, yapay zekadan faydalanarak işverenleri etkilemeye de çalışıyorlar. İşte tüm bunlar, yapay zekanın işe alım süreçlerini değiştireceğini gösteriyor.

Belediyelerin Vatandaşlara SMS Göndermek İçin de Kullandığı Femtocell Nedir? Konum Verilerimiz Tehlikede mi?

Sık sık şehirler arası seyahat eden kişiler bu duyguyu daha iyi bilir. Yolculuğun yarısına kadar gelmişsinizdir ve bu uzun yolculukta gözleriniz dalıp giderken aniden bir SMS ile irkilirsiniz. İl sınırlarına girdiğiniz belediye, sizleri çeşitli methiyeler ile beraber “hoş geldin” mesajı ile karşılar. Yolcuğun geri kalan kısmını, "belediye şehre girdiğimi nasıl anladı" diye düşünerek geçirmeye başlarsınız.