Daha YouTube Ortalıkta Yokken Türkiyeyi ve Dünyayı Kasıp Kavuran 10 Viral Video

Youtube’un ilk gün yüzüne çıktığında viral olan ve şimdi izlediğimizde gülmekten yerlere yattığımız videolardan daha eskileri de var. Hatta öylesine akıllara zarar videolar var ki…

7.04.2022 04:00:24 tarihinde yayınlandı.

Youtube’un ilk gün yüzüne çıktığında viral olan ve şimdi izlediğimizde gülmekten yerlere yattığımız videolardan daha eskileri de var. Hatta öylesine akıllara zarar videolar var ki…

Türkiye ve dünyada viral olmuş videoları izlediğinizde; belki bir kısmınız hatırlayacak (oldlar bilirler), belki de ilk kez bu içerikleri göreceksiniz. Hadi gelin başlayalım.

TRT Arşiv’in yayınladığı videoyu izleyenler bilirler. Arkadaşım Eşek yorumunu Mahmut Tuncer’den bir eşekle beraber TRT stüdyolarında izlemek...

Porom Pom Pera, Arkadaşım Eşek, Şinanay, Bakkal Amca ve Dağdan Kestim Kereste performansları efsanevi elbette. Arkadaki pembe elbiseli ablaları çözebilenler yorum yapabilir mi?

1990’lardan kalma animasyon Oogachaka bebeği Türkiye’de komik videolar alanında bir numara içerisinde yer. Oogachaka bebeğini Youtube’da hemen her Ankara havasında, roman havasında ya da halay videosunda yer alıyor.

Memlekette bize ait olmayan ama bu kadar çok sevilen başka bir bebek bulamazsınız. Elbette dönem teknolojisi göz önüne alındığında animasyon harika.

2002 ylında The Buckwheat Boyz’un Peanut Butter Jelly Time şarkısı ile viralleşen bu muzu, tanımayan yoktur. Flash animasyon dünyasında o kadar popüler oldu ki hemen hepimizin MSN ifadeleri arasına girmişti. Bu dans eden muzu bu günde birçok video da görebilirsiniz.

Dragostea Din Tei (Nectar Remix)’e sadece dudaklarıyla hükmeden Numa Numa Reyiz’i hatırlamayan da ne bileyim? Birçok forumda bu arkadaşın giflerini kullanıp emeğe saygı + rep yazanlar burada mı? Bu arkadaş o kadar popüler olmuştu ki dönemin televizyon programlarına vs. de çıktı.


Kaynak webtekno.com

 

OpenAI, Güvenlik Açıklarının Tespiti İçin Ödül Programı Başlattı: 20 Bin Dolara Kadar Ödeme Yapılacak!

ChatGPT ve DALL-E gibi yapay zeka araçlarının arkasındaki isim olan OpenAI, dikkat çekici bir hamle yaptı. Şirket, güvenlik açıklarının tespiti ve giderilmesi için bir hata ödül programı başlattığını duyurdu. Bu program için Bugcrowd isimli güvenlik platformu ile iş birliği yapan şirket, bu tür bir hamleyle kullanıcılarını koruyabileceğine inanıyor.

McDonald’s’ın 80 TL’ye ‘Patates Dürüm Menü’ Satmaya Başlamasını Konuşmamız Gerek: İşte Sosyal Medyadan Gelen Tepkiler...

Dünyanın en büyük fast-food restoran zincirlerinden McDonald’s, farklı ülke ve bölgelerdeki yerel lezzetleri sahipleniyor ve menülerine ekliyor. Bu yerel lezzetler de genelde fast-food kültürü doğasına uygun, sokak arasında hızlıca hazırlanıp atıştırılabilen yemekler arasından seçiliyor. Mesela Filipinler’de çubuk makarna, İsveç’te Toblerone çikolatalı tatlı, Singapur’da tavuklu kek satabiliyor. 

Türkiyenin Ulusal Yapay Zeka Stratejisi Resmi Gazetede Yayımlandı: İşte Öne Çıkan Detaylar

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısı, uygulanabildiği takdirde Türkiye'ye çok büyük kazanımlar sağlayacak 2021-2025 yılları aralığı "Ulusal Yapay Zeka Stratejisi" isimli genelgeye ev sahipliği yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan genelgedeki detaylar, 24 Ağustos'ta düzenlenecek bir etkinlikle kamuoyuna tanıtılacak. Peki Türkiye'nin ulusal yapay zeka strateji, 2025 yılına kadar ne gibi gelişmeleri öngörüyor?

Geleceğin Teknoloji Web 3.0ın Büyümek İçin Nelere İhtiyacı Var?

Web 3.0 artık resmen hayatımıza girdi. Ancak daha kimse Web 3.0’ın ne olduğunu ve ne içerdiğini tam olarak bilmiyor. Bugünkü yazımızda değinmek istediğimiz konu Web 3.0’ın neleri içerdiği ve neden bu kadar az kullanıcıya sahip olduğu. Ancak Web 3.0 nedir diye merak ediyorsanız ona da kısaca bir değineceğiz, merak etmeyin.